3/2 08.00

Hej och hå!

Efter en sömnlös natt har jag äntligen kommit på ett vettiigt avslut på föreläsningen som ska äga rum om en vecka. Det känns helt okej faktiskt. Det saknas lite i mitten men det tar sig i alla fall. Men frukostmackan i hand fastnade jag framför ett program på TV4 Fakta, Fat Doctor. Om överviktiga människor som valt den sista utvägen för att gå ner i vikt - magsäcksoperation. De har matmissbruk med BMI på 50. Plötsligt så upptäckte jag att jag satt och bölade som ett litet barn då de visade bilder på överviktiga människor, varför? Jag vet inte. Kanske
var det glädjetårar, tårar av lättnad? Jag kanske tycker synd om dom? Jag tror att det är blandade känslor precis som det har vart under hela projektarbetet, jag vet inte riktigt. Men ju mer jag jobbar med det och ju mer jag tänker och funderar ju större insikt får jag i varför jag gick ner, hur jag mådde då och hur jag mår idag. Det är bra, jag hängde inte riktigt med i mitt eget viktras.

Mötet med Yvonne i tisdags blev förbisprunget, varför? Jag hade helt enkelt inte lust. Men jag ska ta tag i det! Igår pratade jag med skolsyster och fick en hel del kött på benen. Nu är det dags för en dusch och påklädning, om några timmar är det dags för Case redovisnig. Jag ska se det som en uppvärmning för nästa torsdag, plocka fram gamla Svenska responser för att göra det så bra som möjligt. Nu kör vi.

Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0