9/3 14.21

Det drar ihop sig mina damer och herrar!

Nu är powerpointen i alla fall klar och jag är nöjd med mitt avslut. Det jag hoppas på nu är att jag håller mig inom tidsramen imorgon, jag ska prova hur det blir när jag kommer hem. I måndags pratade jag med Balanze och frågade om jag kunde komma och föreläsa hos dom, men de har redan så många hälsoförelsningar på gång så jag fick inte plats förän i oktober. Vem vet, jag kanske kör då bara för skojs skull. Allt hänger på hur det går imorgon. Om jag är nervös? Nej. Säkert kommer det darra lite i benen och hugga lite i magen när jag går upp men det här till. Det kommer att gå bra. Ikväll är målet att projektplanen ska lämnas in också, bra eller dålig, in ska den. Jag tänker ofta på vilket bra arbete det hade blivit om jag börjat med det redan i höst och jobbat på men så blev det inte. Jag får vara glad att jag kan redovisa på slutdatumet och nöjd över mitt G.

Vi hörs senare ikväll med en liten uppdatering.

Tjohej!

fortfarande 3/2 09.45De här bilderna måste vara med i föreläsningen!
Hon på bilderna från 2009, vem var hon?

3/2 08.00

Hej och hå!

Efter en sömnlös natt har jag äntligen kommit på ett vettiigt avslut på föreläsningen som ska äga rum om en vecka. Det känns helt okej faktiskt. Det saknas lite i mitten men det tar sig i alla fall. Men frukostmackan i hand fastnade jag framför ett program på TV4 Fakta, Fat Doctor. Om överviktiga människor som valt den sista utvägen för att gå ner i vikt - magsäcksoperation. De har matmissbruk med BMI på 50. Plötsligt så upptäckte jag att jag satt och bölade som ett litet barn då de visade bilder på överviktiga människor, varför? Jag vet inte. Kanske
var det glädjetårar, tårar av lättnad? Jag kanske tycker synd om dom? Jag tror att det är blandade känslor precis som det har vart under hela projektarbetet, jag vet inte riktigt. Men ju mer jag jobbar med det och ju mer jag tänker och funderar ju större insikt får jag i varför jag gick ner, hur jag mådde då och hur jag mår idag. Det är bra, jag hängde inte riktigt med i mitt eget viktras.

Mötet med Yvonne i tisdags blev förbisprunget, varför? Jag hade helt enkelt inte lust. Men jag ska ta tag i det! Igår pratade jag med skolsyster och fick en hel del kött på benen. Nu är det dags för en dusch och påklädning, om några timmar är det dags för Case redovisnig. Jag ska se det som en uppvärmning för nästa torsdag, plocka fram gamla Svenska responser för att göra det så bra som möjligt. Nu kör vi.

Puss och kram!

RSS 2.0