27/2 19.18

Hej hej hallå!

Fredagen den 18/2 gick jag till apoteket och skulle köpa mig en burk Alli. För att köpa Alli måste ditt BMI ligga på 28 eller högre och det första det gjorde på apoteket var att fråga om min vikt och längd. De skrev upp det på ett papper och 1,2,3 kom de fram till att jag inte rekomenderas att använda Alli för att mitt BMI var för lågt. Ja, okej jag måste erkänna att det kändes bra, att mitt BMI äntligen får mig att trivas. Men det var en jäkla otur nu när jag hade bestämt mig för att prova.

Men jag hängde inte läpp utan funderade ut att jag kanske skulle prova att kaloriräkna en vecka istället så detta lov har hjärnan gnuggats på gammla mattekunskaper och jag har fått fram ett resultat att sätta in i powerpointen. Men jäklar vilket jobb det var.

Men mitt i arbetet dök ett till problem upp. Kalorier. Jag pratar om kalorier som om varenda människa viste vad det var, eftersom jag är expert på just det så känns det konstigt att folk kanske inte vet om det. Vet de eller inte? Och om de inte vet, måste jag ha ju ha med det i min redovisning, men om de vet är det dödstråkigt att sitta och lyssna på mig. Äsch.

Manuset jag fått ihop hittills känns riktigt bra, säkert, lite humor men ändå allvarligt. Precis som jag ville ha det. PP-presentationen är jag också supernöjd med! Bra Amanda. Några timmar ha spenderats med att fortsätta pussla ihop bilder och skriva på manuset och jag är faktiskt lite taggad på att redovisa, även fast jag har en hel del jobb kvar. Jag menar projektrapporten, hallå?! Döda mig. Men det ordnar sig.

Jag glömmer gång på gång att prata med skolsyster, jag ska har fixat frågor och allt.

Veckans mål: Gå igenom projektplanen med Yvonne, prata med skolsyster och fixa klart pp-presentationen.

Man blir hungrig av att prata om bantning, nu ska jag ta mig lite kaffe och ett äpple.
Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0