10/2 18.30

3000 gången gilt?

Jag hoppas det. För fösta gången på nästan två månader öppnade jag idag dokumenten för projektarbetet. Och hör och häpna men jag har kommit riktigt långt. Vid halv 14.30 började jag jobba och nu fick jag nog, alltså ca 5 timmar effektivt projektarbete. Bra Amanda!

När jag öppnade word-dokumentet där projektplanen och manuset fanns insåg jag hur förvirrad jag var ett tag där före jul. Nu har massor ändrats och det känns som att jag ÄNTLIGEN har klart för mig vad jag vill göra. Att granska hur affärerna och aftonbladet lurar folk kändes tråkigt så det har jag nu bytt ut mot att jämföra olika bantingsmetoder. Och för att göra det lite mer praktiskt så tänker jag nu pröva på en nu bantningsmetod, apotekets Alli. Camebridgekuren och Tallriksmodellen har jag redan prövat så det vore perfekt att nu pröva en till och jämföra. Jag kör igång nästa vecka. Jag ska också rota fram dagboken från tiden då jag gick på Camebridge för att jämföra ordentligt.

Jag har fortfarande inte fått svar från skolsyster så imorgon eller nästa vecka tänker jag dit och ställa frågorna utan att boka tid. Frågorna till henne hann jag också skriva idag.

Från att ha gjort en bild i powerpiont har jag nu gjort sex stycken helt klara sidor och påbörjat en fjärde. Manuset har också ändrats en hel del, jag hade nog aldrig en bra plan på hur jag skulle göra vilket ledde till att jag i manuset mest pladdrade och sa inget av värde. Men nu käns det riktigt bra.

Det är bara projektplanen som jag behöver hjälp att få till vilket jag egetligen skulle ha fått hjälp med idag men jag valde att satanna hemma, förlåt Yvonne! Jag ska göra upp en tidsplan, en-två timmar om dagen tills det är klart, låter det bra? Undrar om jag ska försöka få det klart och redovisat till själva redovisningsdagen? Skulle vara skönt. Yes, det försöker jag med.

Det är en stolt Amanda som skriver idag. Hoppas på fler inlägg som dem här!

Smell you later


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0