27/2 19.18

Hej hej hallå!

Fredagen den 18/2 gick jag till apoteket och skulle köpa mig en burk Alli. För att köpa Alli måste ditt BMI ligga på 28 eller högre och det första det gjorde på apoteket var att fråga om min vikt och längd. De skrev upp det på ett papper och 1,2,3 kom de fram till att jag inte rekomenderas att använda Alli för att mitt BMI var för lågt. Ja, okej jag måste erkänna att det kändes bra, att mitt BMI äntligen får mig att trivas. Men det var en jäkla otur nu när jag hade bestämt mig för att prova.

Men jag hängde inte läpp utan funderade ut att jag kanske skulle prova att kaloriräkna en vecka istället så detta lov har hjärnan gnuggats på gammla mattekunskaper och jag har fått fram ett resultat att sätta in i powerpointen. Men jäklar vilket jobb det var.

Men mitt i arbetet dök ett till problem upp. Kalorier. Jag pratar om kalorier som om varenda människa viste vad det var, eftersom jag är expert på just det så känns det konstigt att folk kanske inte vet om det. Vet de eller inte? Och om de inte vet, måste jag ha ju ha med det i min redovisning, men om de vet är det dödstråkigt att sitta och lyssna på mig. Äsch.

Manuset jag fått ihop hittills känns riktigt bra, säkert, lite humor men ändå allvarligt. Precis som jag ville ha det. PP-presentationen är jag också supernöjd med! Bra Amanda. Några timmar ha spenderats med att fortsätta pussla ihop bilder och skriva på manuset och jag är faktiskt lite taggad på att redovisa, även fast jag har en hel del jobb kvar. Jag menar projektrapporten, hallå?! Döda mig. Men det ordnar sig.

Jag glömmer gång på gång att prata med skolsyster, jag ska har fixat frågor och allt.

Veckans mål: Gå igenom projektplanen med Yvonne, prata med skolsyster och fixa klart pp-presentationen.

Man blir hungrig av att prata om bantning, nu ska jag ta mig lite kaffe och ett äpple.
Later!

10/2 18.30

3000 gången gilt?

Jag hoppas det. För fösta gången på nästan två månader öppnade jag idag dokumenten för projektarbetet. Och hör och häpna men jag har kommit riktigt långt. Vid halv 14.30 började jag jobba och nu fick jag nog, alltså ca 5 timmar effektivt projektarbete. Bra Amanda!

När jag öppnade word-dokumentet där projektplanen och manuset fanns insåg jag hur förvirrad jag var ett tag där före jul. Nu har massor ändrats och det känns som att jag ÄNTLIGEN har klart för mig vad jag vill göra. Att granska hur affärerna och aftonbladet lurar folk kändes tråkigt så det har jag nu bytt ut mot att jämföra olika bantingsmetoder. Och för att göra det lite mer praktiskt så tänker jag nu pröva på en nu bantningsmetod, apotekets Alli. Camebridgekuren och Tallriksmodellen har jag redan prövat så det vore perfekt att nu pröva en till och jämföra. Jag kör igång nästa vecka. Jag ska också rota fram dagboken från tiden då jag gick på Camebridge för att jämföra ordentligt.

Jag har fortfarande inte fått svar från skolsyster så imorgon eller nästa vecka tänker jag dit och ställa frågorna utan att boka tid. Frågorna till henne hann jag också skriva idag.

Från att ha gjort en bild i powerpiont har jag nu gjort sex stycken helt klara sidor och påbörjat en fjärde. Manuset har också ändrats en hel del, jag hade nog aldrig en bra plan på hur jag skulle göra vilket ledde till att jag i manuset mest pladdrade och sa inget av värde. Men nu käns det riktigt bra.

Det är bara projektplanen som jag behöver hjälp att få till vilket jag egetligen skulle ha fått hjälp med idag men jag valde att satanna hemma, förlåt Yvonne! Jag ska göra upp en tidsplan, en-två timmar om dagen tills det är klart, låter det bra? Undrar om jag ska försöka få det klart och redovisat till själva redovisningsdagen? Skulle vara skönt. Yes, det försöker jag med.

Det är en stolt Amanda som skriver idag. Hoppas på fler inlägg som dem här!

Smell you later


RSS 2.0