23/9

Hallo!

Torsdag, efter ett mycket hektiskt klassråd med många saker att komma fram till känner jag mig lite mosig. Handledarmötet blev inställt idag till min besvikelse, Yvonne skulle visst på middag. Min första tanke var att ta ledigt i eftermiddag och bara göra roliga saker men sen sa mitt överjag till mig att det kommer en tid för roliga saker, Amanda, håll ut.

Och nu sitter jag här med tankekartan framför mig. Framstag har gjorts sen sist. Jag har plockat ut de rubriker ur tankekartan jag känner mest för och skrivit mig lite frågor och tankar. Att se över alla bantningsbluffar vi möter varje dag känns väldigt lockande just nu, plus att jämföra det med 2010 ideal, bantningsmedel, ungas syn och min egen kanske är en idé? Jag ringade även in Föreläsning om slutprodukt. Det är så jag känner idag, imorgon kan jag vara helt anti. Jag funkar så just nu.

Alltså, besöket hos biblioteket skjuts upp till efter mötet med Yvonne, vilket jag inte vet när det blir. Ett mail är i alla fall skickat. Om några minuter rör jag mig mot gymmet för att få en helkropps workout för att rensa tankarna lite. Som jag brukar säga, work it out by working out.

Hej så länge!

PS. Ikväll ska jag printscreana bilder på olika bantingsbluffer, det ska bli så kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0