11/11 20.00

Tjena tjena

Asfalten blommar och jag har börjat skriva på min projektplan, gjort första bilden i powerpoint och börjat på ett manus. Bättre sent än aldrig, right?

Jag har inte skrivit i loggen på länge, den ärliga anledningen är just den att jag inte gjort något. Hoppet att få det klart till deadline finns inte, men jag har i alla fall börjat. Jag önskar att jag gjort mer, att jag orkat, men lusten till att göra något är som bortblåst. Lathet? Nej, det måste vara någon annat.

När jag orkar gå till skolan igen ska jag boka ett möte med Yvonne och skolsköterskan. Jag behöver kika på vad hon går efter för räktesätt och skalor då det gäller övervikt. Jag ska nog skriva några frågor också. Tidsplan? Finns ingen. Borde jag göra en? Ja, egentligen. För att verka duktig. Men varför ska jag ödsla tid på att göra något som jag ändå inte kan följa?

Deppigt och tråkigt, men det är så jag känner mig och jag är rädd att resultatet kommer bli det samma. Deppigt och tråkigt. Men ett G kanske går att få ändå? Även fast jag hatar att "bara" få G.

Det var allt jag kunde skriva.
Hej då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0