15/11 21.37

Hej där

Tänkte bara ge en liten mini lägesrapport. Idag mailade jag skolsyster angående frågorna jag vill ställa, jag skriver frågorna då hon svarat för att jag ska stressa så lite som möjligt med det just nu. Ingen idé att stressa upp sig för något man inte vet om det kommer bli av. Hoppas det går, annars får jag kontakta någon sjuksköterksa, för jag vill veta lite hur de går till väga med övervikt. Jag tror jag vill inrikta mig på ungdomar mest, men även dra in lite vuxna också för att få olika perspektiv.

Jag skickade in Projektplanen idag också, även fast den var både dålig och icke färdigskriven. Yvonne sa att jag skulle fortsätta skissa i manuset för att se vad jag fastnar mest för. Börjar bli ont om tid... Dåligt av mig. Men jag skriver i alla fall logg, det är väl bra?

Nu är det movietajm, kram så länge.

11/11 20.00

Tjena tjena

Asfalten blommar och jag har börjat skriva på min projektplan, gjort första bilden i powerpoint och börjat på ett manus. Bättre sent än aldrig, right?

Jag har inte skrivit i loggen på länge, den ärliga anledningen är just den att jag inte gjort något. Hoppet att få det klart till deadline finns inte, men jag har i alla fall börjat. Jag önskar att jag gjort mer, att jag orkat, men lusten till att göra något är som bortblåst. Lathet? Nej, det måste vara någon annat.

När jag orkar gå till skolan igen ska jag boka ett möte med Yvonne och skolsköterskan. Jag behöver kika på vad hon går efter för räktesätt och skalor då det gäller övervikt. Jag ska nog skriva några frågor också. Tidsplan? Finns ingen. Borde jag göra en? Ja, egentligen. För att verka duktig. Men varför ska jag ödsla tid på att göra något som jag ändå inte kan följa?

Deppigt och tråkigt, men det är så jag känner mig och jag är rädd att resultatet kommer bli det samma. Deppigt och tråkigt. Men ett G kanske går att få ändå? Även fast jag hatar att "bara" få G.

Det var allt jag kunde skriva.
Hej då.

RSS 2.0