Fuck

Jag klarade inte av att skriva mer än - jag är inte över dig än och jag saknar dig.

Pearls for girls?

Vart är mitt porr?

Här ligger jag, och tror att jag är självaste Carrie Bradschaw, och tänker på hur många i mitt grannskap som antingen har sex, onanerar eller kollar på porr och onanerar just nu. Tänk er, i denna stund, hur många kvinnor i ditt område får orgasm? Hoppas för gudarnas skull att det är många! Men saken är den, till de kvinnor där ute som inte har någon som kan ge dem orgasm, vart finns deras porr? Alltså, det finns porr för heteromän - kvinnor har sex med män och kvinnor som har sex med kvinnor, vilket också är till för gaykvinnor. Det finns porr för gaymän - män som har sex med män. Men jag då? Jag som inte tycker om något av ovanstående alternativ, är det meningen att heterokvinnors porr ska vara skor i en skoaffär? Det jag menar är att vad ska man heta upp sig med om man är kåt och inte har en man nära till hands eller tycker att porr har samma blötande effekt som Sahara? Tänk om jag har någon slags konstig fetish, att jag t.ex. tänder på stövlar eller män som har sex med påskharen, bara att jag inte upptäckt den än. Tänk om det tillslut blir så att det enda som tänder mig är homo sapiens sapiens utklädda till maskar. Jag vill helst hitta något innan jag blir mer galen än jag redan är. Varför i hela friden ska det ibland krävas så mycket för att få det alla kvinnor vill ha?

Jag ska sova nu, drömmer jag om påskharar så är att söka hjälp det första jag gör imorgon bitti.
Bless och onanera mera!


The Party

Dagens filosofi - Det den ultimata utekvällen SKA sluta med:

Träningavärk i benen, en bort tappad kompis, svettig bh, tomt cigarett paket, öl i håret, vm i tinnitus, smink i hela ansiktet, en nyfunnen vän, ett glas bakisvatten, en stor skål kall ravioli och ytterligare femtiosjutton saker att förtränga för morgondagen.

One weeked down and many to go
Bless and thousand times bless you all

Peptalk

10 saker som håller dig på banan

Oväderliga vänner
KENT
Ett midnattsbloss på trappen
Dans på krogen
Morgonkaffe
Sex and the city
Snygga jeans och high heels
Halkiga mälbypromenader
Varma bad med lavendeldoft
Youghurtdoppade cashewnötter


Desperate jeans-hunt, no more

Jag har just upptäckt att vänner är finaste man kan ha och att inget par av jeans i hela världen kan komma upp till mina fantasktiska vänners nivå. Aldrig mer ska jag leta jeans, jag har ju precis det jag behöver så vad fan ska jag med ett par nya jeans till?

Bless alla vänner och alla vänners vänner, hoppas ni vet hur mycket ni betyder för varandra och för mig!

Bless


The hunt for the perfekt pair of jeans

Under de senaste månaderna har jag upptäckt att shoppa killar är för mig som att shoppa jeans. Jag hittar ett par snygga, går nervöst in i provhytten för att jag vet att om de inte passar så kommer nästa par jeans bli snäppet svårare att orka prova. Väl inne i provhytten trycker de snygga jeansen på alla svaga punkter på min kropp, magen väller ut, rumpan blir alldels platt och låren ser ut som två överjästa limpdegar. I nästa affär ger butiksbiträdet mig ett par jeans som hon tror ska passa mig. Jag kan knappt tro att de är sant då jag tittar mig i spegeln och jeansen får mina ben att se ut som vinnaren i top model, rumpan ser sjukt sexig ut och jag tror till och med att jag behöver ha en storlek mindre för att de ska sitta ännu bättre, score! Men efter en snabb titt på prislappen upptäcker jag att jeansen kostar lika mycket som två månadslöner och lunkar besviken ut från affären, utan jeans och med tanken på att plånboken aldrig räcker till. Men i den tredje affären jag går in i hittar jag ett par som både är snygga, sitter bra och har ett rimligt pris. Kan det vara sant att jag hittat mina favoritjeans? Nej, för efter två timmars anvädning börjar de åka ned, bilda korvar runt knäna och få det att se ut som jag bokstavligen bajsat på mig...

Paralleller till verkligheten - Den första killen såg jäkligt bra ut och var intresserad men var en idiot. Den andra killen var underbar och tog fram alla mina bra sidor men var inte alls intresserad av mig. Den tredje var underbar, såg jäkligt bra ut och var trevlig men i slutändan höll inte det heller för att mitt intresse dog ut.

Hur många par jeans måste man prova innan man hittar de rätta?

Till alla jeans, här finns en snygg tjej med snygg kropp som bara längar efter ett par jeans som kan förgylla min utekväll med en snygg rumpa och långa ben. 

Tack och hej 

????

Vem ringer jag från?

2010

Uppkrupen i stolen, inlindad i en filt med smutsigt hår och gårdagens smink kvar runt ögonen sitter jag och tittar ut över den snövita glittrande gården och mest längtar efter att den djävulska huvudvärk som påminner mig om nattens bravader ska fly sin kos. För vilken natt det blev!

Det är lätt att bli lite sentimental och nostalgisk när ett nytt år flugit förbi och ett annat knackar på dörren. Man hinner med ganska mycket på ett år även fast det går skrämmade fort. 

Första halvåret hann jag gå ner 35 kilo, upptäcka att träning verkligen är min grej, sprungit en mil och 2km på 10 minuter. Jag har fått ta del av ett fantastiskt träningsprojekt och tack vare det fick jag för första gången i början av sommaren flyga till soligare breddgrader och ha en fantastisk träningsvecka på Fuerteventura tillsammans med Oscar och massor av nytt folk. Vänner upptäckte att Mälby är ganska bra på våren och hejvilda fester hölls, ibland med dans och ibland besjöngs Mälbybryggan med Du Gamla Du Fria. Till sommaren hörde inte bara en träningsresa till Spanien och sjungade vänner utan och festivaldebut på Peace and Love med mängder av minnesvärda livespelningar som t.ex. Kent, Jay-Z, Robyn och Hoffmaestro.

På en kryssning till Riga straxt efter P&L träffade jag ett gäng killar som gjorde kryssningen till ett minne för livet och en vecka senare togs jag med till Stockholm och bjöds på hotell av samma killar och levde livet. Hösten kom och Säk började 3an med buller och brak och stdentmössor beställdes och betalades. Jocke Berg och hans Kent smög sig in i mitt liv och idag känner jag mig hedrad över att säga att jag lyssnar på världens bästa band, Kent. Det blev en underbart fantastisk 18 års helg i September med alla mina vänner som kom uppklädda med presenter och alkohol i högsta hugg ena dagen och som andra dagen visade mig krogen, åh underbara krogen. Fast i krogens grepp festastes det varje helg fram till oändligheten.

Jag upptäckte att Nyköping var ett rätt kul ställe att parta på, eller kanske att det fanns roligt folk att parta med och fick på sett bra kontakt med en vän som själv inte anar och kanske inte vill ana (för att det kanske är lite gay?) att han hjälp till att hålla humöret uppe. För samtidigt som krogen hägrade lyckades jag hanma i ett så nedstämt läge så att jag inte kunde varken plugga, sova, äta eller vara hemma. Jag gick in i väggen. Väggen av läxor, körkortspress, framtisdpress, kärlekstrassel, pengaproblem, alkoholsug och träningstorka. Som tur var fanns det fantastiska vänner till hands som fångade mig innan jag föll, en som alltid får mig på bra humör och som lyssnar fast jag ibland pratar i tre timmar i sträck, en som höll om mig och var hos mig efter en tuff natt och en som tvingade mig att titta på en fjatig disneyfilm film när jag helst ville hoppa från balkongen. Det blev en tung höst. Men med små ljusa fina stunder. Tack för det.

När december kom bodde jag inte längre hemma utan sov på platser där jag kunde slapna av. Jag kom på att julen är överskattat och hur fånigt konceptet med julafton och julklappar är. Jag blev Grinschen och hatade allt som har med julen att göra och var glad när den äntligen var över. En vän fick sitt välförtjänta körkort och det gick upp för mig att min dag kommer. Allt kommer ordna sig, det gör det alltid. Och pang så blev det nytt år med nya möjligheter.

Jag ska minnas allt från 2010, det dåliga och det bra. Nu ska det bli spännande och se vad 2011 har att erbjuda!

Hej på er och simma lugnt!


RSS 2.0