kent vs babsan

Vi sket i Kent och drog och byggde scen i v-ås åt after dark gänget i stället. Jobbet var riktigt bra och massa trevliga människor. Imorgon natt drar vi dit och river allt igen. Det går bra nu! Ps, deras garderober är inte att leka med.. Så häftiga människor de där två.


Imorgon är det studiedag + buffert så egentligen är jag off men eftersom jag är en så duktig elev just nu så ska jag ändå till skolan och "plugga" lite. Sanne och jag ska nog träna lite på Balanze också vilket påminner mig om att jag faktiskt är otrogen mot min blogg och har startat en till, vid sidan av.

Klassen ska vara med i ett träningsprojekt i två månader och på bloggen kan du följa mig och min resa genom blod svett och tårar men förhoppningsvis mot ett bättre och starkare liv. Den är inte riktigt klar än men snart så.
Klicka på bilden!


Nu ska jag snart sova, men först! Oliiver <3
Bless


lovley pics

Klassfest -10 i bilder

Fixning


Skorstenarna


Jag har aldrig...
Klassiska kylfototJulias Kuk-piggelin?

Skål!Rock n' Roll

Runnan, du ser lite sliten ut..

Alla andra var så fina så jag bjuder på den

KARATEFYLLA!


30% av bilderna såg typ ut så här:


Fyra Clowner

Smek?

Glad?


Att spela apa..

Hoppla..

Lite sång

Lite dans..

Min kyl var tom dagen efter, undrar varför?


Glasspaus?

Förödelsen...


Om kameran inte hade gått och däckat i Oscars ficka så hade det säkert blivit mer bilder. Fast det kanske är tur att det inte blev det...

Den eviga frågan är nu, vem var fullast??


just to go with the flow

Etiska dilemman, eller? Julia ringde nyss och sa att det var jobb på G vilket gör mig överlycklig. Men nu är det bara det att det är på Onsdag och lovet börjar ju inte förän på fredag egentligen. Jag har alltid vart emot att jobb går före skola och är fortfarande lite kluven till det. Men det är en prioriteringsfråga och just nu är pengar och jobb prioritet 1 (vilket jag förmodligen kommer ångra i framtiden) men jag tackade i alla fall ja till jobbet. Nu när jag väl har en fot inne så kan jag inte torska den, arbetslivserfarenheten är minst lika viktig och eftersom jag är sjukt skoltrött så känns det roligare att jobba.

Men det känns ändå fel, jag missar FONUS på människan-lektioen + veckans bästa lektion, idrott. På eftermidagen är det rättskunskapen som ryker och så missar jag multimedia lektionen. Även fast jag är skoltrött så kan jag inte låta bli att älska skolan. Inte för pluggets skull utan för vännerna och hemma känslan.

Jag tackade i alla fall ja så på onsdag ska jag befinna mig i Örebro 07.00 för att bygga scen åt Kent.Bless


i'm alive

Jag sitter och kollar igenom bilderna från helgen och jag kan inte låte bli att fostsätta älska min klass. Trots trasig tavla, spyor i skogen, trasigt läppstift och klet på golvet så kan jag inte göra något annat än att le för visst hade vi kul?

Finns massor av roliga, sexiga, fula, konstiga, snygga och mysiga bilder men de var ett par stycken så jag orkar inte riktigt ladda upp dom. De kanske kommer en vacker dag.

Jag längtar till näste gång, har du väl gått in i dimman med SÄK2A kommer du aldrig ut!

Bless us!


go go go

v i bah köööör =DE !!!>!!

here we go!

Om några minuter rullar folket in, eller i alla fall några för att kicka igång klassfest -10. Jag mår bra och ser ut så här:

Snart kommer fest makeupen och festfrillan.

Nu nu nu äre fest!

early morning

Frågan är varför jag är vaken klockan 8 på en lördagsmorgon? Jag vet inte, men jag är det i alla fall vilket inte är helt fel för då kan jag ju ta vara på dagen i stället för att sova bort den.

Inte för att mina planer för dagen kanske intresserar er men bara för att jag själv ska få koll på vad som händer så kan det vara bra att ha gjort ett litet mini schema. Freak?

1. Först frukost och Johan Falk
2. Långpromend
3. Städa det sista i mitt lilla hus
4. Köra ut familjen
5. Lägga lite Red Gold på kylning
6. Cocos-bad<3
7. Korka upp
8. Dra igång maten
och resten får tala för sig självt..

Tyra och William stormade nyss mitt rum med en morgon sång, KOM KOM KOM INNAN SOM SOM SOMAREN ÄNNU LÄGGER SITT BLAD, MEDAN NATTEN ÄNNU ÄR UNG OCH MIN LÄNGTAN FLOCKAR OCH FAR.

Bless

cheep shoes and cocos

Längtat och väntat har jag och nu har jag den äntligen, bade essenz wellness tropical kiss. Perfekt efter en lång prommis att krypa ner i ett ångande varmt cocos bad.


Dagens kap: Converse-liknade canvas skor, Ica Maxi och nu kommer det 100 kronor!! Jag är mer än nöjd. Nu saknas det bara ett par skor sen har jag hela vår-kollektionen. Man mår bra av billiga och snygga skor.

Nu åker de förra extremt slitna och välanvända Lindl skorna ut. 1 April åker Conversen fram, så där ja.

Nej nu ska det chilllas i kopiösa mängder för imorgon mina damor och herror bär det av till andra dimentioner tillsammans med SÄK2A.

Bless 100:- shoes!

i'm lost in the supermarket

Mamma och jag ska nu besöka:

Willys: Handla till imorgon
Ica Maxi: Handla mitt bästa!
Rekane: Buisness med en finne och en militär
Pappersinsamling: Ja, ni vet...
Dubrovnik: Köpa äcklig fet pizza till resten av min ohälsosamma familj som bara tänker på sig

Själv ska jag göra mig en fräsch sallad med avokado, räkor och parmaskinka. Puss på mig och mina tre extra timmar jag kommer leva i livet tillskillnad från familjen som kommer dö förtid av fetma.

Bless ya healthy life!


time for a change?

Fast skolmotivationen är helt borta så finns fortfarande livsglädjen kvar, viljan att fortsätta med det jag jobbat på i tre månader. Det är nog tur, tänk om livet skulle gå åt helvete bara för att skolan gör det... Man måste nog sätta upp samma gräns som man gör inom arbetslivet, gränsen mellan arbete och fritid, kan man skillja på det så kommer man långt. Synd bara att de ena måste braka medan det andra glider på och går toppen. Balansen är nog också viktig. Att kunna balansera och göra lika mycket för båda sakerna. Skolan och Livet. Livet och Skolan. 

Något jag har kommit på är att hitta balansen mellan att gå ner 19 kg, fixa MVG i alla ämnen, ha ekonomin under kontroll och ha rent i rummet är näst intill omöjlig att hitta. Det ena väger tyngre än det andra beroende på vilken slags motivation man har för tillfället. Man försöker orka med att vara på topp i alla de där sakerna men tillslut säger det stopp och då faller det man byggt upp på en sekund. Har man tur är det bara en av de sakerna som faller, har man otur faller allt. Undrar om de är det som kallas för depession? I mitt fall föll skolan. Och rummet. Undrar hur lång tid det tar innan motivationen kommer tillbaka? Undrar om jag måste lägga av med det ena för att satsa på det andra? Jag hoppas inte det. Men som sagt, att hitta den balansen är nog omöjligt och jag beundar de personer som hittat balasen och den orken som krävs, nobel-pris till er fan! Även fast jag tror att ni ljuger.

Jag hoppas att orken till att ta tag i alla uppgifter, läxor, uppsatser och prov som jag har framför mig kommer och jag hoppas att intresset att lära kommer tillbaka snart. Helst redan nu, för jag vill inte vara den som inte har pluggat, den som inte har skrivit klart eller den som fick IG. Det är inte jag, inte min roll. Men jag vill inte vara den där bruden som inte kan springa och busa på stranden i sommar för att jag är rädd att fettet ska dallra eller att folk ska tänka "fy fan va äckligt, ligg still förfan så vi slipper se dig".

Det värsta är att jag vet att det är jag, bara jag som kan hitta balasen, orken och motivationen. De är det jobbigaste.

Men eftersom jag är en positiv person så vet jag att så småning om dyker den upp och då är det jag som ska ha nobel-pris, inte någon fisig jävel som tror hon kan och vet allt.

Så nobel-pris beware, här kommer världens bästa Amanda!

Bless

update

Nu datasalen
Sen Engelska (och jag har som vanligt inte lämnat in det jag ska)
Senare Städa
Ikväll GSI i gäststugan

BLESS

like a glooove

Jag säger bara en sak, vad hände?

Vi satt i en stuga
Vi drack saft
Vi åt fruktsallad
Vi fick inge sex
Vi kissade
Vi lekte med gosedjur
Vi hade jävligt kul

tonight! tonight! tonight!

Idag är det lördag, ikväll drar päronen och syskonen på vuxen-pary och när katterna sticker festar råttorna som man brukar säga. Johanna, Julia, Amanda och Mathilda kommer tillbringa natten i gäststuga och snacka massa skit. Tummen upp för att det är bli skitkul!

Fast innan det åker jag, mamma, lillebror och syrran in till staden för att fixa lite blommor (eller vad det nu var mamma skulle köpa) och sen blir det dagens prommis i det underbart vacka vädret. Funderar på att åka till Vilsta och gå, eller??

NU: Bädda rent och städa gäststugan
Bless ya all party babes!

GratZ Carro E

18års-dags snack är alltid så mysiga. Igår firades ännu en 18 åring tillsammans med tjejerna hemma hos malin och lika trevligt så alla andra gånger blev det. Tyvärr togs inga bilder då kameran var hemma på skrivbordet hela kvällen.

Grattis Pinglan, 18 idag!

like hey, party??


feeeest?

she knows me

tänk att en människa av så många i världen kan få en att lyftas och sväva som på moln
tack älskling, det behövdes faktiskt<3


sunday bloody sunday

Söndagen bjöd på jobb och det gillar Amanda Löwenborg starkt....40 years later

Lördagen bjöd på mycket skratt, svett, dans, alkohol, botox, flirtar och mycket mer. Om man skulle råka skymta inredningen i lokalen så är det jag som är ansvarig! Mammas 40 års fest blev mer än lyckad. Smakprov kommer här


Kvällen inleddes med en skål


Birthday-babe!

Ni måste vara finast i världenI wanna be forever young

Nu kan jag inte låta bli att längta till nästa fest.
Bless!

never to late for pictures

I fredags fyllde min fru Sanne Banne 18 hela år och igår kom hon och visade sin sprillans nya egna internet-bank dosa. Jo men visst blir man avis! Här är lite bilder från ännu en toppen kväll med SÄK-brudarna.


Birthday-babe!

Sms-rouletteit's juuust water in that bottle, right?

Resten av bilderna är för sexiga för att visas som jag brukar säga.
Sanne, din kväll blev toppen!
Puss


update

Amanda är fullkommligt slutkörd och urpumpad, så är det med det.

Jag gillar det!


i love you old lady

Grattis på 40 års dagen Morsan, jag älskar dig!

På lördag kör vi hårt

happy in water

Gurrevik besöktes idag av många badsugna eskil-elever. Här kommer bilder!(Det ska stå att Linus hoppade utan att tveka från 10:an)
Toppen dag säK!
Imorgon kör vi åk 8 igen, full rulle and I like it
Bless Bless

working our as off

Tisdag och onsdag har säk-tjejerna vart helt upptagna med att prata om vårat program för åk 8 klassare från hela Eskilstuna. Samanlagt har vi nu snackat inför 500 personer och upprepat samma sak ca 24 gånger. Det är fantastiskt kul och jag lär mig hur många nya saker som helst. Vi har fått så mycket beröm av lärare och elever tycker att vi är as coola. Vi är värda allt cred för vi är så jävla bra.
Älskade älskade säk-killar, tror att dom är självaste S.W.A.T styrkan.

All ära åt oss och jag måste bara säga det en gång till, alla ni som sa att ni aldrig skulle våga stå och prata inför folk ska ha alla priser i världen för det är det en väldigt stor bragd att våga. Puss på er, ni vet vilka ni är <3


to be or not to be weard?

Att vara eller icke vara...


Tjoooo rudolf!


Do I have something betwen my teeh??


Hej jag heter Amanda och jag ska till Gustavsvik med skolan imorgon så jag gör en smarrig sallad till lunch.
Puss!

right here right now


Min kompis och hennes kompis<3

go woman, go

Nu har jag segat i 5 timmar. Nu räcker det. Nu går jag!

two movies

Alice i Underlandet som jag var på i fredags var mycket underhållande. Johnny Depp får alltid till den där galna rollen som ingen annan skulle lyckas med och med hans omänskligt stora gröna snea ögon charmade han både mig och Alice. Någon som också är lysande i sin roll är Helena Bonhem-Carter som Hjärter Dam. Så fort hennes stora huvud dyker upp och skriker "Off with their heads!" skrattar jag lika mycket. Den coolt och galet animerad, som man förväntar sig när Tim Burton gör film. Alla namn, varelser, växter är bara ashäftiga och jag tror, precis som julia talade om för mig att de som skrev den första Alice i Underlandet boken måsta ha vart höga på crack för ingen kan komma på såna saker i ett nyktert tillstånd.

Synd att de inte har fokuserat så mycket på handlingen. Man vet in om hon har vart där eller om det är första gången hon kommer till underlandet, man fattar inte varför drottnigen vill henne illa och en del saker är lite föör uppskruvade och det gjorde så att vissa saker var svåra att hänga med i. Synd också att den inte var mer spännande, jag tycker ju om spännig från början till slut. Men en film kan ju inte ha allt. Den här hade bästa animeringen, coola karaktärer och humor, det räcker för att det ska bli en schysst film. Jag kommer lätt se filmen igen och jag bara längtar efter att få visa den för mina små syskon!


Även fast handligen var sådär så väger resten av sakerna upp,
fyra av fem getingar

När jag kom hem från stockholm igår så tog jag mod till mig att se Sommaren med Göran, en film som jag inte har vågat se förut för att jag har trott att den ska vara pinsam, dålig och jobbigt konstig...

... vilket den också stundtals var. Jag har aldrig vart för svenska komedier eller komedier över huvud taget så att jag tittade på den här var mest för att ha sätt den. Pappa sa att en del säger att det är tusentalets Sällskapsresan men jag håller inte med. Rolig var den och ja, jag skrattade men inget klår Sällskapsresan. Jag tror att man kan göra en midsommarnatts komedi ännu roligare med tanke på vilka roliga saker vi egentligen gör på midsommar. Lite besviken blev jag på den saken.

Men rollerna har ju sina ljusa sidor, Görans kompis fru är klockren och även han chefen för företaget som Göran fixar event för. Ticsmongot Grynet tillsammans med Linnéa som verkligen är mogo är också en klass för sig.

Som sagt så tycker jag inte om Svenska Komedier och den här fick mig inte att tycka om det mer. När någon föreslår att se den här så kommer jag att säga "neeej inte den" men jag kommer kunna vara med och snacka om den och förstå skämten om ticsmongot. Jag hade nog föutsätt detta, det var därör det tog 8 månader för mig att orka se den.

Som tur är är man olika och eftersom så många tycker att den är toppen så ska jag inte vara elak. Men av mig får den bara
två av fem getingar.

Bless!

stockholm street hooligans

Det gick bättre än asbra att jobba igår. Trevligt folk och fotbolls feeling, det tycker jag om! Om nu hon som skickade min mobil hade kommit ihåg att lägga ner laddaren till den hade jag lagt ut bilder på mig i min snygga jobb outfit men eftersom mobilen dog igår så går det tyvärr inte. Hoppas den kommer imorgon för jag vill faktiskt tycka på min nya baby.

Man kan inte säga att det var pulikrekord direkt, 2 500 på råsunda som fyller 12 000 i vanliga fall. Men det var nog bara bra eftersom det var min första gång, lika bra att jag slapp visitera black army det försa jag gjorde. Jag hoppas och hoppas att det ska bli fler gånger för det är verkligen min grej. Människor och säkerhet, kan det bli mer jag? Det var inga stockholm street hooligans som tur var utan det var lugnt hela kvällen.


wonderland!

Ikväll klockan 20.30 befinner jag mig i underlandet tillsammans med Alice och Julia.


HURRA! HURRA! HURRA!


dick!

Synd att jag nyss kom på att det är historia-test imorgon och att jag varken har läst boken eller läst boken.

I'M SCREWED!

the flow

Det flyter på ganska bra för mig just nu. Jag brukar inte hålla på ock skryta men jag måste säga att det flyyyyter kompis.

Stefan sa "Du har ett klart MVG"
Jag sa "JAA!"


Ia sa "Ni har ett klart MVG"
Vi sa "JAA!"

Pappa sa "Jag har en översakning till dig, fisen"
Jag sa "JAAAA!"


Julia ringde mig nyss och sa "Vill du jobba?"
Jag svarade "JAAAA!"

Så på Lördag drar jag till Sthlm och jobbar på en random AIK-match med en ny mobil och två MVGn i bagaget.

Den här dagen får ett klart MVG
Bless!

YEEES

Jag har en touchwiz!!


Tack tack tack tack tack tack käraste päron!


new nokia

Har ni sätt den nya ascoola NOKIAN som kommer ut om några veckor?! Idag kom den till min mina ägor för pappa hade förbeställt den till mig. Den har de nyaste funktionerna som SMS, MMS och VGA-kamera. Jag känner att jag måste ha bra grejer nu när jag är största bloggerskan i Sverige.Nej men jag ljuger. I min illska tappade jag min förra i en mixer på full speed som var full med vatten, sirap och hajar som bet söder telefonen och när dom var klara kom en bajs-lila elefant och råkade kliva på den och när jag sedan skulle sätta på den stog det "sätt i sim-kort" och jag fattade ingenting.
Nej men jag ljuger igen... Jag tappade den i snön påväg hem från skolan idag. Det är vattenskadad och tar inte emot mitt sim-kort. Tur att pappa är räddaren i nöden och plockar fram en annan som jag kan använda tills jag kan köpa en ny.

Nu ska jag inte ljuga mer, jag ska sova.

Eller, ska jag verkligen det??
Ljuger jag igen??
Följ den spännande fortsättningen nästa vecka!


happy endning

Lägesrapport 21:26 2/3 2010


Klar med en plugg-grej!

NICE = Vatten + Mango + CSI + Amanda
(den enda matten jag läser och förstår mig på just nu)

Bless

mad day

Lägesrapport 20.19 2/3 2010

RSS 2.0